Emil Engstrøm
(D)

Emil startede i speedway i 2007 som 11-årig. Ret usædvanligt i selskab med hans nuværende holdkammerater i teamet, som alle er startet i sporten langt tidligere. Så Emil hoppede direkte på 85cc cyklen, hvor langt de fleste ellers starter i 50cc klassen.
I 2013 gik den ikke længere og han rykkede op på 500cc. Han har kørt både 1.div. og derudover har han kørt i ligaen i 3 år for Grindsted.
Han har været på landsholdet for u/19 og i landsholdstruppen for u/21.
Han begyndte som Fjelsted-knægt og er nu tilbage som Fjelsted-knægt, hvilket passer den unge mand særdeles godt.
Emil har altid drømt om at køre DSL for Team Fjelsted, dels fordi det er hans barndomsklub, men også fordi det er lokalt og dermed væsentlig bedre i forhold til sponsorer, etc.
Så da Svendsen henvendte sig til ham og muligheden derfor bød sig, gik drømmen i opfyldelse. Han håber så på, at der også bliver mulighed for køretid for teamet, men er godt klar over, at andre står på Svendsens liste før ham.
Han sætter ikke de helt vilde mål for sig selv, for han vil gerne have det sjovt med sin sport. Det betyder dog ikke at han ikke drømmer om, at komme lidt videre, for han kunne nu også godt tænke sig at komme ud i verden via speedway.
Emil er uddannet automekaniker og har til daglig job i Vissenbjerg.
2019 – han håber helt vildt at Team Fjelsted placerer sig i minimum top 3 og meget gerne også kommer med i finalen, for derfra kan alt ske.