Christian Thaysen
(D)

Hjemmeside: www.facebook.com/christian.thaysen.7

Christian Thaysen, 19 år, startede sin speedwaykarriere som microkører for Fjelsted i 2005 og er ligeledes en af de kørere, som er Fjelstedkører helt ind i både hjerte og knogler. I 50cc vandt han FM 2 gange i 2007 og 2010, ligesom han vandt guld til Fjelsted i Danmarksturneringen for hold i 2007 og sølv i 2008.
Som nyoprykket 80cc-kører vandt han i 2011 guld i Danmarksturneringens 3. div. med Fjelsted-holdet Piloterne, i 2012 kørte han for Fjelsted i 2. division og i 2013 vandt han bronze med Fjelsteds 1. divisionshold Nuserne. Her var han også at finde i 2014, hvor resultatet blev sølvmedaljer.
Samtidig begyndte Christian for alvor at blande sig i kampen om podiepladserne ved de individuelle mesterskaber, efter at han i 2013 havde sikret sig titlen som Fynsmester. I 2014 besatte han således fjerdepladsen ved YGT, fulgte op med en sølvmedalje ved EM og erobrede endelig titlen som Nordisk Mester. Derudover vandt han som en del af det danske landshold både NM og VM for hold og endelig vandt han sammen med Frederik Jakobsen DM for par.
I 2015 kørte Christian sin sidste sæson for Nuserne og satte et flot punktum for sin karriere i 85cc, da han og Nuserne vandt Danmarksturneringens guldmedaljer, lige som han scorede et imponerende hattrick ved at vinde både det individuelle Europamesterskab, Verdensmesterskabet og Danmarksmesterskabet. Det har ingen kører præsteret tidligere.
I 2016 debuterer Christian Thaysen i 500cc klassen, hvor han kørte for FSK og samtidig blev en del af Team Fjelsteds bruttotrup. Imidlertid nåede Christian ikke at debutere på holdet dette år. I sæson 2017 så vi endelig Christian som en fuldgyldig del af Teamet og han gjorde det endog fantastisk flot. Christian var helt sikkert stærkt medvirkende til Team Fjelsteds guldmedalje i 2017.
2018 var året hvor Christian samlede endnu mere erfaring og fortsatte i Fjelsted for både teamet og i 1.div. for FSK. Derudover en mængde individuelle løb og lidt matcher i udlandet.
I 2019 vil han gerne samle endnu mere erfaring og han håber også på at kunne blande sig i toppen af u21 kørere i dansk speedway. Derudover har han skrevet kontrakt med polske Kolejarz Opole som kører i deres 2.div. Han er ikke første valg i den polske klub, men håber at få chancen i løbet af sæsonen.
I gang med sin uddannelse til tømrer, som han er mega glad for og som gerne skal ende i et svendebrev sidst i 2020.
Fremtiden lidt længere fremme – det ser Christian på til sin tid. Kunne godt tænke sig at gå all in med speedway, for at se hvor langt han kunne nå.