Frederik Jakobsen
(B)

Hjemmeside: www.frederikjakobsen.com/
Frederik Frederik Jakobsen, 20 år, har 15 sæsoner som speedwaykører bag sig, og lige fra hans start som mikrokører i 2004 har der stået Fjelsted på dem allesammen.
Siden sin debut har han været fast medlem af et Fjelsted-hold i 50cc- og senere 80cc-klassen, og sammen med sine hold har han hentet adskillige holdmesterskaber og endnu flere podiepladser hjem til klubben.
Sideløbende har han haft en flot individuel karriere og vundet DM i både 50cc og 80cc, NM, EM og VM (YGT) i 80cc, samt sølv- og og bronzemedaljer ved de samme mesterskaber.
Og så har han forresten i fire år været medlem af det danske landshold i 80cc og har dermed også to Verdensmesterskaber og to Nordiske Mesterskaber for hold i baggagen.
I 2015 debuterede Frederik i 500cc-klassen, hvor han kørte for  Fjelsted Speedway Klub i i Danmarksseriens 1. og 2. division og midt på sæsonen fik sin debut i Den Danske Speedway Liga for Team Fjelsted. 2016 sæsonen var Frederiks helt store gennembrud. Frederik blev i slutningen af sæsonen valgt til årets kører af fansene, og årets figther i Metal Speedway League. Foruden de flotte priser vandt Frederik det gyldne bånd i Tjekkiske Pardubiche og sammen med det danske U21 landshold blev det til EM sølv og VM bronze. Udover Team Fjelsted repræsentere Frederik Jakobsen PSZ Poznan i Polen i 2017