Frederik Jakobsen
(B)

Hjemmeside: www.frederikjakobsen.com/

Frederik Frederik Jakobsen, 21 år, har 16 sæsoner som speedwaykører bag sig og lige fra hans start som microkører i 2004 har der stået Fjelsted på kontrakterne.
Siden den spæde start har han været en urokkelig del af et Fjelsted-hold i 50cc- og senere et 85cc hold og sammen med sine hold har han hentet adskillige holdmesterskaber og et utal af andre podiepladser hjem til klubben.
Sideløbende har han haft en flot individuel karriere og vundet DM i både 50cc og 85cc, NM, EM og VM (YGT) i 85cc, samt sølv- og bronzemedaljer ved de samme mesterskaber.
Og så har han forresten i fire år været medlem af det danske landshold i 85cc og har dermed også to Verdensmesterskaber og to Nordiske Mesterskaber for hold i bagagen.
I 2015 debuterede Frederik i 500cc-klassen, hvor han kørte for Fjelsted Speedway Klub i i Danmarksseriens 1. og 2. division og midt på sæsonen fik sin debut i Den Danske Speedway Liga for Team Fjelsted. 2016 sæsonen var Frederiks helt store gennembrud. Frederik blev i slutningen af sæsonen valgt til årets kører af vore fans og Årets Figther i Metal Speedway League. Foruden de flotte priser vandt Frederik det gyldne bånd i Tjekkiske Pardubiche og sammen med det danske U21 landshold blev det til EM sølv og VM bronze. Udover Team Fjelsted repræsenterer Frederik Jakobsen PSZ Poznan i Polen i 2017.
2018 blev ligeledes en perlerække af flotte præstationer for Frederik. Vandt det engelske mesterskab med Poole Pirates, sølvmedalje ved u21 Hold VM, bronzemedalje ved u21 EM finalen og guldmedalje ved u21 EM hold finalen.
Hvad 2019 byder på er spændende, men foreløbig er han udtaget som u21 reserve for Danmark ved Speedway of Nations. Kører i 2019 for Team Fjelsted DK, Gniezno i Polen, Dackarna Målilla i Sverige og u21 landsholds kaptajn