VIP arrangement i Middelfart?

Kom som tilskuer på de alm. tilskuerpladser eller som VIP-gæst

Hos Fjelsted Speedway Klub kan man nyde sporten som tilskuer til vores publikumsløb, men vi tilbyder også VIP arrangementer i forbindelse med vores matcher i eliteserien, Danish Speedway League.

Hvis man vil mødes med vigtige forretningspartnere i uformelle omgivelser, have en aftale på plads eller styrke forholdet mellem ens medarbejdere, så er et VIP arrangement hos os,

Bliv evt. medlem af Erhvervsklubben og arranger et VIP arrangement for dine private relationer, kunder, forretningspartnere, etc.

Som medlem af Team Fjeldsted Erhvervsklub kan du og dit firma blive en del af et netværk, med muligheden for at styrke eksisterende forretningsforbindelser eller skabe nye i et miljø med masser af potentiale.

Her har forskellige erhversmæssige interesser alle det til fælles, at man mødes omkring det at netværke og samtidig få gode oplevelser sammen. Man kan vælge at være medlem af Erhvervsklubben eller blot bestille et enkeltstående arrangement.

Dette giver mulighed for at arrangere et VIP arrangement med lækre menuer og alt andet inkluderet. Kun fantasien sætter grænser, når du arrangerer dit VIP arrangement hos Fjelsted Speedway